Vliegen bestrijden

Vliegen bestrijden

Wil jij vliegen laten bestrijden of voorkomen? Dan zijn wij de specialist die je zoekt. Jouw risico op gezondheid-, financiele-, materiele- en  imago schades nemen wij serieus. Wij denken graag met je mee, het liefst in lange termijn oplossingen.

N

De voordeligste keus

N

Landelijke service, lokale bestrijders

Wat kun je zelf doen tegen vliegen?

Maak naden en kieren dicht. Alleen wanneer er geen actief nest achter zit.

Haal voedingsbronnen zoals gevallen fruit en vuilniszakken weg of dek ze af

Bespaar door geen doe-het-zelf middelen aan te schaffen. Deze pakken de bron niet aan.

Schakel professionel hulp in!

Kosten vliegen bestrijden

Om erachter te komen wat in jouw geval de kosten zijn voor het bestrijden van vliegen vragen we je ons wat meer te vertellen over de situatie. De ene is immers de andere niet. Afhankelijk van de oplossing die dan naar boven komt bepalen we zo samen de prijs.

Overlast van vliegen

Stel je voor dat een vlieg eerst ergens op een rottend stuk vlees zitten, door vliegt en zo bij jou op je bord land. Erg onhygiënisch zou je zeggen, maar zelfs gevaarlijk! Vliegen vormen in tegenstelling tot wat velen denken wel degelijk een gezondheidsrisico. Salmonella, tuberculose en parasitaire wormen zijn voorbeelden van problemen die vliegen over kunnen brengen. Bovendien planten vliegen zich razendsnel voor waardoor je snel een plaag kan hebben. Wij nemen daarom de overlast van vliegen serieus en bieden je lange termijn oplossingen. 

Bestrijden jullie ook de klustervlieg?

Ja, wij bestrijden alle soorten vliegen waaronder de Klustervlieg.

De klustervlieg overwintert in holle ruimten in bomen, spouwmuren, hoge gebouwen en op zolders. Is buiten actief van lente tot herfst en trekt dan massaal gebouwen binnen. Normaliter verlaten de vliegen in het vroege voorjaar de gebouwen bij mooi weer en een hoge temperatuur, maar soms worden ze eerder getriggerd en gaan ze binnen zwermen of komen druppelsgewijs gebouwen binnen en vervuilen oppervlakten en ramen.

Wij helpen ook bij

Bedwantsen

Cimex lectularius

Muizen

Mus musculus

Vlooien

Ctenocephalides felis

Whatsapp openen
1
💬Hulp nodig? Stel vrijblijvend je vraag
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, NL Pest control