Vestiging Utrecht

N

Professionals in wering, bestrijding en preventie

N

Uitmuntende prijs / kwaliteit verhouding

Technische informatie

Bedrijfsnaam: Rinkes Multidiensten VOF

Adres: Patrijzenhoeve 17, 3831TS Leusden

Telefoonnummer: 06 55 73 52 26

Emailadres: info@rinkesmultidiensten.nl

Inloggen online rapportage: wordt verwacht

Kvk: 81447361

BTW: NL86209641 B01

Over ons

Jarenlange ervaring in grondwerken en ondersteuning en advies bij infra- en bouwprojecten hebben in 2005 geleid tot de oprichting van Rinkes Multidiensten VOF.

Wij ontzorgen, bemiddelen en regelen. Of het nu gaat om renovatie van een riolering of om totaalsloop van een bedrijfspand, met Rinkes Multidiensten VOF bent u er zeker van dat alle zaken van opstart tot oplevering tot in de puntjes geregeld zijn.

We kunnen de totaliteit van een project overzien, begeleiden en op het gebied van veiligheid en certificering aankleden zoals een auditerende instantie dat zou willen zien.

Onze opdrachtgevers en partners loven ons om de manier waarop wij hen kunnen ontlasten. Het hebben van één aanspreekpunt is in de afgelopen jaren een groot voordeel gebleken.

Een uitgebreid netwerk van vaklieden als installateurs, timmerlieden, afbouwers, grondwerkers en machinisten zorgt te allen tijde voor het gewenste resultaat. Bij renovatiewerkzaamheden kwamen we steeds vaker in aanraking met vochtproblematiek en diverse soorten ongedierte wat ons in 2007 heeft doen beslissen het bedrijf hier ook verder in te specialiseren.

Rinkes Multidiensten stond medio 2016 aan de basis van de oprichting en is lid van Coöperatie NL Pest Control, een samenwerkingsverband tussen plaagdiermanagement bedrijven door heel Nederland. Deze coöperatie is gecertificeerd voor VCA*, zodat u als klant (zakelijk en/of particulier) zeker weet dat wij rekening houden met veiligheid, gezondheid en milieu.

Rinkes Multidiensten VOF is evenals de overige leden van de coöperatie in het bezit van het Keurmerk Plaagdier Management Bedrijven (www.kpmb.nl) en de certificering voor IPM-Knaagdierbeheersing, wat inhoudt dat wij werken volgens de laatste richtlijnen en methodes en conform wet- en regelgeving. Integrated Pest Management loopt als een rode draad door de bedrijfsvoering van de aangesloten bedrijven. Dit houdt in grote lijnen in dat wanneer zich ergens geen plaagdieren kunnen vestigen, men ze ook niet hoeft te bestrijden.

Wij pakken het probleem bij de bron aan.
In de coöperatie bundelen wij onze krachten en kennis en die kennis houden wij up-to-date door ons regelmatig te laten bijscholen.

Wij hopen u van dienst te mogen zijn!

Whatsapp openen
1
💬Hulp nodig? Stel vrijblijvend je vraag
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, NL Pest control