Plaagdierpreventie

Plaagdierpreventie

Wanneer je iets waardevols te beschermen hebt komt plaagdierpreventie van pas. Aan de hand van plaagdierrisico analyse(s) en periodieke monitoring heb je met plaagdierpreventie grip op de situatie. Bovendien maak je zo vroegtijdig bestrijden mogelijk, haal je vakkennis in huis en zorg je er samen voor dat de aanwezigheid van plaagdieren geminimaliseerd blijft. Alles ter voorkoming van gezondheid-, materiele-, financiele-, en imago schades.

N

Kostenefficiënt en voordelig

N

Landelijke service, lokale bestrijders

Wat kun je zelf doen aan plaagdierpreventie?

Bij constatering direct een melding maken

Adviezen van te ondernemen acties opvolgen

Opnemen en doorgeven van kennis en technieken

Weten dat je bij  ons goed zit

Een serviceovereenkomst plaagdierpreventie wordt altijd op maat gemaakt. Wat de kosten in jouw geval zijn bepalen we (meestal) aan de hand van een vrijblijvende inventarisatie.

   Hoe rapporteren jullie?

   Een serviceovereenkomst plaagdierpreventie is gebaseerd op de (vroegtijdige) constatering, wering en bestrijding van plaagdier- risico’s en problemen. Daar horen duidelijke registraties bij. Om opdrachtgevers hiervan te voorzien ontvangen zij een persoonlijk ingericht account op ons online-registratie platform. Hierin zijn rapportage’s, aanbevelingen, statistieken, controlepunten, plattegronden en aanvullende documenten eenvoudig terug te vinden.

   Wij helpen je ook bij:

   Ratten

   Rattus norvegicus

   Muizen

   Mus musculus

   Kakkerlakken

   Blattodea

   Whatsapp openen
   1
   💬Hulp nodig? Stel vrijblijvend je vraag
   Hallo!

   Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

   Groet, NL Pest control