Vestiging Groningen

Bedrijfsnaam: Artavis B.V.

Adres: Bareveld 9, 9363 VP Marum

Website: www.artavis.nl

Telefoonnummer: +31 800 0425

Emailadres: info@artavis.nl

Inloggen online rapportage: Klik hier

Kvk: 54603242

BTW: NL851368013 B01

N

Professionals in wering, bestrijding en preventie

N

Uitmuntende prijs / kwaliteit verhouding

Technische informatie

Bedrijfsnaam: Artavis B.V.

Adres: Bareveld 9, 9363 VP Marum

Website: www.artavis.nl

Telefoonnummer: +31 800 0425

Emailadres: info@artavis.nl

Inloggen online rapportage: Klik hier

Kvk: 54603242

BTW: NL851368013 B01

Over ons

Familiebedrijf Artavis B.V. (uit Groningen) is opgericht om overlast van vogels tegen te gaan, maar ons pakket aan diensten is in de loop der jaren flink uitgebreid.

Dat doen we zo humaan en milieuvriendelijk mogelijk. In het geval van muizenoverlast adviseren we bijvoorbeeld WiFi-klemmen in plaats van gif. Zo mogelijk zetten we zelfs onze vangtorens in, waarmee we de muizen afvangen en elders kunnen uitzetten. Op die manier voorkomen we onnodig dierenleed.

Met onze jarenlange ervaring weten we hoe schadelijk en vervelend plaagdieren kunnen zijn. Voorkomen is beter dan genezen, daarom komen we het liefst al in actie voordat muizen, vliegen of vogels in groten getale voor overlast zorgen. We komen dan ook graag bij uw appartementencomplex op bezoek om een preventieplan op te stellen. We brengen in kaart welke risico’s er zijn en nemen de juiste maatregelen. Zo blijkt in de praktijk vaak dat appartementencomplexen vatbaar zijn voor overlast van vogels. In die gevallen brengen wij vogelwering aan, zodat duiven en andere vogels elders een plekje zoeken om te nestelen.

Door op tijd de juiste maatregelen te nemen, voorkomen we dat we onnodig plaagdieren hoeven te bestrijden. Daarnaast zijn de kosten van preventie veel lager dan wanneer de plaag al uitgebroken is.

Wilt u ook dat het in en rond uw bedrijf of woning ‘muisstil’ is? Neem dan contact op met ons om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Flyers

Bedrijfscertificaten

Whatsapp openen
1
💬Hulp nodig? Stel vrijblijvend je vraag
Hallo!

Heb je een vraag? Maak dan gemakkelijk gebruik van Whatsapp

Groet, NL Pest control